top of page

Online dating - ett heltidsjobb?

Updated: Apr 11, 2023


Har ni testat online dating? Alltså jag förstår inte hur människor hinner med det??? Det är ett veritabelt heltidsjobb. Jag har många många många vänner som idag jobbar i skiften. Dagtid med sitt riktiga jobb, kvälls- och nattetid med att hålla koll på alla sina matchar på Tinder, Bumble, Hinge, Happn och Match (och kanske några andra sajter också). Det är ett heltidsjobb! Vem har jag svarat? Vad har jag svarat? Hette hen X eller Y och har jag delat med mig av mina privata uppgifter. Vem skulle jag dricka kaffe med i morgon, ja och sen var det väl en drink eller promenad på torsdag? Herredumilde....


Det går i absolut ett och du måste vara på tårna hela tiden.


Vissa vänner gjorde till och med excel-dokument för att hålla koll på alla de pratade med. Säkert kul för någon (om man är revisor) men hur kul är det om man vill hitta romantik och träffas utan att den andra (eller du själv?) hela tiden tittar över axeln, för det kan ju faktiskt finnas någon liiiite bättre där bakom hörnet.... Nej, vi vill tillbaka till gammaldags dejting! Ses, känna av kemin - lyckas det inte så får man nya vänner och delar med sig av kontakter och nätverk. Back to basics. Kasta Excel-sheets och chattande nätterna igenom. Nu blir det på riktigt! igen.... Jamen jag har ju läst att vinylskivorna haft en comeback i många år. Snart kanske mina 129 CD-skivor också får en come-back? Om inte annat så vet jag med säkerhet att klassisk dejting kommer att komma tillbaka. Vi ses! In it to get out!

11 views0 comments

Comments


bottom of page